keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kuulumisia

Viikko vierähti nopeasti. Lomaviikko siis. Reissu pohjoisessakin vierähti vähän pitkäksi koska luvassa oli mm. savusaunaa. No, arkeen on palattu ja aloitettu työt uudessa paikassa. Pientä haasteellisuutta on tällä viikolla aiheuttanut pienen pieni motivaatiopuute nyt kun ajankäyttö on mennyt uusiksi. Nyt kun työmatka-ajoihin menee enemmän aikaa, niin tuntuu että vuorokaudessa ei riitä tunteja kaikkeen mitä haluaisi/pitäisi tehdä. Nyt jo tuollainen fiilis, vaikka olen käynyt vasta yhden vuoron tekemässä. Pientä pelkoa on, mitä se arki sitten on kun on pidempi työputki. Toki nyt alkuun väsyttää työpäivät enemmän kuin normaalisti, koska koko ajan tulee jotain uutta tietoa jostain suunnasta. Kaikki paikat pitää opetella.. missä mitäkin on ja kuka kukin on.. No, onneksi tiedän että tämä on vain tätä alkua ja kunhan kesä pääsee kunnolla vauhtiin niin varmasti arkipäivätkin alkaa samaan jotain tiettyä rytmiä.

Treenannut olen vaihtelevalla menestyksellä. Reissussa lenkkeilin reippaasti, kotitreenit olin onneksi hoitanut "alta pois". Tällä viikolla olen lenkkeillyt ja käynyt salilla. Jostain kumman syystä kotitreenit ei ole ykkösjuttu ja siksi huomaankin että olen taas kaikki kerryttänyt loppuviikolle. Vaikka helpompi varmasti olisi tehdä ne heti alkuviikosta jotta voisi "vain" lenkkeillä/opetella juoksemaan loppuviikosta.

Juoksemisesta puheenollen.. En ole varmaan koskaan juossut niin paljon kuin eräänä kauniina vappupäivänä entisessä kotikylässäni. Sain matkaani pari tsempparia, ja totisesti nämä teinit tsemppasivatkin. Välillä aina kävelin, mutta suurin osa matkasta taittui hölkäten tai ylämäkeä ylös loikkien. Kun pääsin sisälle, niin kaaduin eteiseen ja tärisin. Mutta vitsit että oli hyvä fiilis!


Tänäänkin salilla oli ihan hyvä fiilis, vaikka hieman pt:tä kaipasinkin. Viime viikon treeni pt:n kanssa tuntui niin mukav... siis hyvälle! Siis hyvälle siksi, että sen jälkeinen fiilis oli niin loistava! Treenin aikana tuntui että kuukahdan mutta. No, tänään salilla oli ainakin rauhallista joten sain ähistä ja puhista melkein koko ajan yksin.

Tästä tuli nyt tällainen sekalainen postaus. Koitan saada kuvia mukaan joku toinen kerta ;).

♥: Lina

Ps. Kohta paukkuu uudet kymmenet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti