torstai 21. toukokuuta 2015

Herkuttelua jäätelöllä!

Olin hieman epätoivoinen, kun tajusin että kesä on oikeasti tulossa. Kesä on yhtäkuin jäätelö.. Ah, kismetjäätelö.. pehmis.. Daim- ja dumlejäätelöt. Ne on niin parhaita.. Mutta tänä kesänä ne täytyy skipata. Onneksi on jälleen kerran olemassa personal trainer joka tietää vastauksen mihin tahansa!

Nimittäin. Ainakin meillä täällä Citymarker ja supermarket myy tätä jäätelöä! Proteiinijäätelöä jota minä voin syödä välipalana hyvällä omalla tunnolla! Kyse on Wheyhey-nimisestä proteiinijäätelöstä.

Ostin joka sorttia pakkaseen. Makuina löytyy vanilija, suklaa, banoffee ja mansikka! Eilen testiin pääsi mansikka. Oh nam! Oli hyvää, mutta kyllähän siitä maistaa ettei siinä ole sokeria. Mutta herkkua se oli silti! Voi kun ootan niitä helteisiä kesäpäiviä kun voi syödä vanilijajäätelöä mansikoilla. Ah nam!


Pakkaus näyttää tältä. Se on kätevä, pieni pahvinen pakkaus. Sisältää 150ml jäätelöä. Tässä näytti tulevan oma lusikkakin mukaan, eli paketin voi napata kylmäaltaasta mukaan vaikka rannalle tai piknikille. Ah kesä, tule äkkiä!!!



Kylläpä vaan tuli hyvä mieli kun oli saanut vähän "herkutella". Ja vielä hyvällä omalla tunnolla. Haluan muuten muistuttaa, että nämä kaikki sanomani asiat ovat omia mielipiteitäni ja koskevat vain minua. En todellakaan tarkoita etteikö muut saa syödä tavallista jäätelöä kesällä :D Olen kateellinen teille ;) Se Daim-jäätelö... *kuola valuu..


Sokeria 0,8g. Tykkään! Etenkin sen takia että minulla iho reagoi näköjään sokerin määrään. Ja päänahka. Nyt kun en syö ns. lisättyä sokeria niin ongelmia ei ole :) Joten siis.. suosittelen kyllä kokeilemaan tätä jos haluaa pysyä kesäkunnossa tai haluaa pudottaa painoa tai tai.. Niin, no kyllä te tiiätte mitä tarkoitan. Nämä kaikki kuvat ja kirjoitukset ovat muuten aivan omasta tahdosta kirjoitettu. Ei siis ole milläänlailla yhteydessä wheyheyn-toimintaan (kuten blogeissa nykyään yhteistyökumppaneita on).


Kohta on kesä!!! 

♥: Lina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti