torstai 14. toukokuuta 2015

Kuis kulkee?

Ihan jees. Vähän meinaa kyllä motivaation puute olla. Laskeskelin, että tätä projektia on nyt menty 10 viikkoa. Nyt tuli ekan kerran tällanen viikko, ettei oo motivaatiota. Ruoan kanssa ei oo ihme kyllä mitään ongelmaa. Olen pysynyt ruokavaliossani eikä herkkuja tee edes mieli. Paitsi ehkä vähän jäätelöä.. Heh. Mutta tosiaan. Siitä huolimatta, että motivaatiota ei ole, niin mentävä vain on. Viime viikolla ostin uudet juoksu kengät. Hieman on vielä "ajettava sisään" kenkiä, mutta kyllä ne alkaa aika hyvältä tuntua. Pehmeältä ainakin!



Ensi viikolla tapaan personal trainerin juoksutreenien muodossa. En ole vielä yksin jaksanut juosta 1km putkeen, mutta uskon että ensi viikolla siihen pystyn kun joku juoksee takana ja kannustaa. Jonkunmielestä kilometri voi kuulostaa pieneltä, mutta minulle ei. Se on ensimmäinen etappi tässä juoksutouhussa. Olenhan sentään aloittanut aivan nollasta..

Tänään lähdin salille vaikka väsytti ja kyllästytti. Tiesin kuitenkin, että salin jälkeen tulee hyvä fiilis joten se kannusti liikkeelle. Itse salilla tuntui silti siltä ettei oikein täysillä tee vaikka kuinka koitti tsempata mielessään. Mietin myös kaikkia ärsyttäviä asioita, että saisin vähän agressiivisuutta kehiin. Tuo konsti muuten toimii siivotessakin! :D Kun on tarpeeksi vihainen tai äkäinen niin äkkiä tulee puhdasta. No, siitä huolimatta.. Olen ihan tyytyväinen salitreeneihin, motivaatiopuutteesta huolimatta.




Nyt täytyy palata jääkiekkomatsin pariin! Kyllä tämä tästä taas uuteen nouseen kohta lähtee, se treenaaminen siis. Motivaatio lienee lomalla, van en anna sen hidastaa tahtia. Ensi viikolla tulee muuten lukemat painosta tuohon sivupalkkiin. Jännittää joko pääsen uusille kymmenille!

Ps.. Laihtuessa ja tiukalla ruokavaliolla ollessa voi myös syödä hyvin. Tässäpä yksi herkkuateria jonka eräänä päivänä tein :) 


2 kommenttia:

  1. Onpas pirteen väriset lenkkarit! :) Täytys itekki ostaa kunnon lenkkitossut :P

    VastaaPoista