tiistai 26. toukokuuta 2015

79 ja 2

Siinäpä viime päivien lukuja.. Mitähän ne meinaa?

2. Meinaa tietenkin sitä että tänään jaksoin juosta 2km. Eli se on parempi tulos, kuin viikko sitten. Olen ylpeä itsestäni ja tiedän, että ensi kerralla menee enemmän. Tuo meidän rantalenkki on siitä hyvä lenkki, että siellä on hyviä etappeja joita voi ottaa itelleen tavoitteeksi. Täytyy kuitenkin sen verran puhua totta että 1.41km:n kohdalla pidin hengähdystauon. Seisahdin, otin muutaman kerran keuhkot täyteen ilmaa ja jatkoin juoksua takaisin päin. Ei sentään ole tavoitteena pyörryttää itseään tuolla reissulla. Mutta tästä on hyvä jatkaa.. Aina vain pidemmälle ja pidemmälle!



79. Tai tarkalleen ottaen kyllä 79.7. Eli kiloista on kyse ;). Olen ylpeä tässäkin asiassa itsestäni! En edes muista montako vuotta taaksepäin painoin seiskalla alkavalla luvulla. Laskeskelin tässä juuri, että jos ja kun edelleen tippuu kilo per viikko niin olen lähempänä kutosella alkavaa ku kasilla kun siskot tulee suomeen! Voi mahoton! En olis todellakaan uskonu vuosi sitten että pystyn tähän. Mutta nyt tiedän, että loppuun asti mennään. Tavoitteena on n.65kg. Ja sitten se työ vasta alkaakin, kun haluaa sen painon pysyvän paikoillaan. Mutta sitä ennen keskitytään vain ja ainoastaan pudottamiseen. Ja vähän tietty kesäänkin.

Happi loppuu! 

Minulla oli aamulla jo menoja, joten lenkki siirtyi päivään. Alkoi olla jo aika kuuma, joten täytyy nyt alkaa juoksemaan aamuisin. Tai iltaisin. Paremmin tosin menee aamulla joten..

Karvalakki on heitetty! Uitin päätäni järvessä että saan ajatuksen kulkemaan ;)


Palkitsin itseni hyvästä lenkistä ja mukavasta päivästä proteiinijäätelöllä ja mansikoilla. Ihan kesäfiilis oli tänään! Otin aurinkoa parvekkeella, torkahdin ja selailin pinterestiä! Oli niin mukavaa! Tämä ykkösvapaa meni kyllä rentoillessa.. Niin ja juostessa.

Nyt täytyy lähteä kotihommiin.. Ei nuo astiat tuolta koneesta näytä hyllyyn itsestään siirtyvän.. Hmph.


♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti