lauantai 4. huhtikuuta 2015

Treeni kulkee!

Hurjan mukava tunne kyllä aamulla kun lähdin salille flunssatauon jälkeen. Ei enää yhtään flunssaa tälle vuodelle kiitos, pää meinaa levitä kun ei voi liikkua kunnolla. Näin äkkiä tähän näköjään koukkuun. Tai oikeastaan siihen hyvään tunteeseen mikä siitä lopussa tulee. Itse treenit on sellaista kiroamista päänsisällä, että kaikkien korville ne ei oo tarkotettu. Mutta treenin, niin sali- kuin kotitreeninkin aikana on vaan pakko ärjyä tai kiroilla jotta hommasta tulee mitään. Pieni aggressio päälle niin homma sujuu 110%:sti. Salitreenien aikaan ei ole koskaan tuntunut siltä että keskeyttäisi homman. Päin vastoin. Kun lihakset huutaa hoosiannaa ja paperissa lukee isompien painojen kilomäärät niin tahtoa löytyy tästä naisesta kuin pienestä kylästä. Silmälasit meinaa aina tippua päästä kun on niin hiki! Tänään jätinkin ne kiltisti odottamaan vesipullon viereen.. Eivätpähän olleet haitolla.

Vielä hymyilyttää..

No, jos treeni kulki aamulla niin ei kulje enää illalla. Ai kamala minkälainen olo! Siis positiivisessa mielessä!! Kun olin pukukopilla hikisenä kädet täristen etsimässä kaapista palautusjuomaa, niin ajattelin että hitto mitä touhua mutta hitto mikä fiilis. Koitin näpyttää kännykkää samalla juodessa - laitoin pt:lle siis kuvia tietyistä papereista jne. Jouduin monta kertaa kirjoittamaan viestin uudestaan koska käsien tärinän vuoksi tuli kirjoitusvirheitä! :D No.. Siitäkin selvittiin. Kroppa on sen tuntuinen pitkästä aikaa että ois jyrän alle jääny.. Vaikka tämä on vasta alkua.. Huh..

Kaikissa lehdissä ym. on aina niin hienoja kuvia treenaavista naisista.. Mutta tämä on todellisuus - tukka pystyssä hiestä, otsa märkänä hiestä ja silmälasit huurussa.

No, kaikinpuolin hyvä fiilis. Olin nyt eka kertaa kunnolla uudella salilla ja sen salin painot ovat juuri sellaiset mitä olen etsinytkin. Oli aika siirtyä maksulliseen saliin ilmaisen sijasta. Totesinkin tänään, että laadusta kannattaa maksaa ;) 



Näillä mietteillä kohti uutta viikkoa (juu tiedän että on vasta lauantai, mutta..). Siis uutta viikkoa siksi, että menen huomenna vapaapäivien jälkeen töihin joten oma viikkoni alkaa huomisesta. Siispä.. Tapaamisiin!

♥: Lina

Ps. Olen kyllä punninnut itseni viikottain, mutta aion julkaista tuloksia vain kuukauden välein ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti