maanantai 6. huhtikuuta 2015

"Rento" maanantai

Minulla on päivärytmi ihan sekaisin. Johtuen siitä, että olen tehnyt viime aikoina niin monta yövuoroa. Kävin minä sentään eilen iltavuorossa ja sainkin nukuttua toissayönä oikein makiat 10h. Mutta viime yö meni taas harakoille. Ensin väsyttää, mutta sitten se yks kaks kaikkoaa ja sen jälkeen ei nukuta. Lopulta se menee siihen että on yliväsynyt ja ärsytys nousee kun haluaisi nukkua.. Niinpä sitten nukahdin kolmen jälkeen.. Ja heräsin kahdentoista jälkeen. Että ihan hyvät yöunet tuntimäärissä mutta minun mielestä olis kivempi jos nukahtais vaikka klo 23. No, ensi yö menee taas mummojen ja pappojen unta valvoessa joten se siitä rytmin käännöstä.

"Jaksaa jaksaa, painaa painaa, elämän on lainaa, kohta oot vainaa". Kiitos Antti Vähähiilari Holma kun kannustat ajatuksissani! ♥

Aamulla (krhm.. siis päivällä..) ärsytti nousta. Ei ois jaksanu oikein mitään.. Ei edes kotitreeniä. Laitoinpa sitten pt:lle viestiä että saiskos virtuaalipotkun persielle. No, sieltähän se tuli - uuden kotitreeniohjelman merkeissä. Ja sehän se sitten kannusti liikkeelle. Treenikamppeet päälle ja spotify soimaan. Ja niin vaan saatiin syke tälläkin kertaa nousemaan ja hiki valumaan päästä. Ai kamala kun tuntui välillä taas että luovutan mutta en kuitenkaan luovuttanut. Tiedän nimittäin että se fiilis treenin jälkeen on niin hyvä! 

Treenin ja suihkun jälkeen oli hyvä tehdä itselleen lounas. Näin yövuoropäivinä minulla on tarkoituksella ruokarymi toisenlainen että pärjään yön. Söin lounaan klo 15. Ja kunhan heräilen joskus klo 18-19 niin sen jälkeen syön päivällisen. Iltapalan ja välipalan jätän yövuoroon :)


Tämä mimmi painelee nyt päiväunille. Nähdään taas!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti