lauantai 11. huhtikuuta 2015

Lihaksille huoltoa.

Kaiken tämä urheilun seassa on hyvä muistaa myös huolehtia ja huoltaa lihaksiaan. Kävin uudella hierojalla tänään, kiitos Satu. Aion käydä jatkossakin. Minun lihaksille saa olla kovakourainen ja tuskaa saa tuntea hierottavana. Välillä sitä kyllä tänään tunsinkin, koska esim. vasen puoli yläkropasta oli jumissa kyllä ihan kunnolla. 

Siinä samalla juteltiin kaikesta maan ja taivaanvälillä. Tuli myös puheeksi että jooga on lihaksille myös hyväksi. Aion kokeilla sitä seuraavaksi :). Nyt myös muut ryhmäliikuntatunnit pikkuhiljaa alkavat kiiinnostaa. Voisi palata myös Zumban pariin pitkästä aikaa! Jospa nyt nivelet kestäisivät jo paremmin! :)



Viime päivät ovat menneet lähinnä aerobisen merkeissä. Yövuoro pisti taas niin sekaisin sekä kropan että pään, että on pakko ollut ottaa vähän iisisti. Nyt tämä yövuoroätväily on kuitenkin takanapäin ja edessä enää muutama yö, ennen kuin vaihdan työpaikkaa (pst.. sain vakituisen paikan!!!). Uusi työpaikkani on suurimmaksi osaksi kaksivuorotyötä joten se taatusti tulee vaikuttamaan positiivisesti elämääni.

Kävin tänään myös vaa´alla. Tässä taannoin muuten kun kävin, niin se näytti ihmeellisiä lukemia! Epäilin suuresti, etten ole voinut laihtua niin paljon. Olin menossa uudelleen, kunnes vaa´asta loppui patterit! Reilua! Haha, eli se lukema ei ollut oikea.. Mutta olen kyllä tyytyväinen tähänkin. Julkistan tuohon sivupalkkiin lukemat vasta viikonpäästä, koska silloin on tarkalleen kuukausi punnituksesta. Kuukauden välein ajattelin niitä siihen lätkiä..



Nyt jatkan kevyttä kevätsiivousta ja alan kohta ruoan laittoon. Palaillaan!

Ps. Kuvat ovat torstailta, kun kävin lenkillä hölkkäilemässä ja samalla äänestämässä. Kyseinen torstai oli myös onnenpäiväni kun sain kuulla työpaikasta!

2 kommenttia: