tiistai 21. huhtikuuta 2015

Lenkillä

Tämä aamu on ollu ihmeellisen energinen siihen nähen, että valvoin taas pitkään ja heräsin aikaisin. Vaikka olen iltaihminen eli aamu-uninen, niin silloin tälloin aikaisin herääminen on kivaa. Huomaa, että aamuisin on kaupassa rauhallista eikä tuolla lenkkipolullakaan ruuhkaa näkynyt. Mutta on minusta kyllä mukava nukkua pitkäänkin.. heräillä rauhassa ja niin edelleen..

No, tänä aamuna ampaisin pienelle kävelylle ennen aamupalaa. Tätä ennen olin kylläkin jo käynyt kaupassa ja asioilla, joten nälkä alkoi olla. Mutta jaksoin silti mukavan lenkin käydä.

 Löysin uusia lenkkeilymaastoja.


Tulin kotimatkalla kirkon kautta. Jotenkin tuo hautausmaa rauhoittaa, kun sen läpi kävelee. 



En oo ehkä todellakaan ihan ahkerin lenkkeilijä, koska.. No, mitä valokuvausta harrastava nyt tekee jos se jossain kävelee. En malta olla pysähtelemättä.. Kuvaan puhelimella milloin mitäkin, katoin kun orava touhuaa, näin myös kukkofasaanin joka hetken meni vierelläni. Ja kaikkea muuta. Olen siis hidas lenkkeilijä mutta vastavuoroisesti sitten hyvin biisin kohdalla pistän hölkäksi. Ja nyt jo huomaa, kuinka jaksaa aina vain pidempään ja pidempään hölkätä. En jaksa vielä kilometriä mutta ei se kaukana taida enää olla.

Sydämen muotoinen lenkki ♥

Nyt suihkuun! Palataan taas!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti