keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

L niinkuin Lina ja L niinkuin vaatekoko..

Niin siinä kävi, että tänään sujahti L-koon vaatteita päälle. Ostin uuden treenihupparin sen kunniaksi. Tai siis ihan tavallinen huppari se on, mutta ajattelin käyttää sitä salilla lämmittelyhupparina. Työhousustakin menee jo L. Paitaa oon vielä pitäny XL:lää. 

Ainoa miinus tässä asiassa on se, että rahaa menee. Kun kaapissa on vain isoja vaatteita eikä niitä enää halua pitää.. Pakko siis ostaa uusia ;) No, se onkin kyllä sitten ainoa miinus koska plussia löytyy niin paljon ettei niitä voi edes kirjoittaa! 


Selfietä parvekkeella.

Kävin tänään uuden kevään ja uuden elämän kunniaksi kampaajalla. Tai olisin minä siellä muutenkin käynyt, mutta sanoin luottokampaajalleni että nyt kyllä tarvii jotain uutta. Ihan vaan tämän kaiken kunniaksi. Jotenkin on ollut niin mahoton kevät. Tuntuu ettei perässä pysy..



Noh, tämän enempää minulla ei ole rupateltavaa tällä hetkellä :) Lähden valokuvauskeikalle ja sitä tietä sitten salille treenailemaan. Näillä mennään tämä vapaapäivä. Tänään muuten jäljellä 6 työpäivää + yövuoro nykyisessä työssäni. Huih!

Niin ja pst... lauantaina on karkkipäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti