tiistai 31. maaliskuuta 2015

Varusteurheilua osa 2.

Kengät. Jos sinulla ei ole hyviä kenkiä, urheilusta ei taatusti tule "mitään". Tai voi tulla mutta ehkä kipeillä jaloilla? Itse olen pienijalkainen, täysin päinvastainen kuin lättäjalka. Omaan myös pitkät varpaat! Olen kärsinyt myös monenlaisista jalkavaivoista, viimeisimpänä plantaarifaskiitti. Ongelmat ovat vihdoin poistuneet, mutta olen aika herkkänä jalkakipujen suhteen. 

No, asiaan.. Ostin jo viime keväänä amerikassa käydessäni itselleni salikengät, koska jo silloin minulla oli ajatus että "sitten kun..". Ja hyvä niin! Siellä nimittäin on niin paljon halvempaa!  Salinkenkäni ovat Niken Max Run Lite 4-merkkiset. Nämä on varmaan tarkoitettu ihan ulkokäyttöön, mutta itse käytän näitä vain salilla. Ja on hyvät. Ja kevyet. Näiden kanssa ei ollut edes "sisäänajo"-ongelmaa. Istuivat heti jalkaan eikä mistään hiertänyt. Hintaa näillä muistaakseni oli 39 dollaria. Olivat alennuksessa, alkuperäinen hinta taisi olla 79 dollaria.




Niken kengät vasemmalla.

Oikeanpuoleiset kengät ovat muutaman kuukauden vanhat. Ostin ne prismasta lenkkejä ajatellen. En uskaltanut panostaa kovin kalliisiin (vielä). Ja toisaalta, nämäkin ovat kyllä hyvät vaikka lähtivät alle viidelläkympillä. Merkki on Hummel. Kenkä on kevyt kävellä. Pieniä ongelmia meinasi olla oikean jalan kanssa. Kantapää hiersi aluksi, mutta eräänä ihanana maanantaina kun unohdin työavaimet kotiin enkä päässyt pukukopille, niin kävelin työpäivän (8h) näillä kengillä ja jopa muokkautuivat jalkaan. Nyt siis ongelmia ei ole ja näillä on hyvä myös hölkätä. 


Salikengässä, vasemmassa minulla on tuollinen sydän kiinni nauhoissa. Sydämessä lukee Little Sister. Isosiskoillani on omansa omissa kengissään. Vaikka olemme toisella puolella maapalloa niin urheillessa voimme olla yhdessä, ajatuksissa ainakin ♥!

Ajattelin kyllä, että talveksi pitää hommata sitten sellaiset talvilenkkarit. Mutta sinnehän on vielä aikaa mahottoman paljon! Eikö..? Kyllä tämä kesä näillä kengillä mennään.

Nyt minä lähden valmistautumaan yövuoroon ja otan jälleen pitkät päiväunet. Palataan!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti