torstai 19. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen kotitreeni

Heräsin jossain vaiheessa yöllä samalla kun käänsin kylkeä. Vatsalihaksissa tuntui pientä kipuilua. Hymyilin ja jatkoin uniani.. Aamulla kun heräsin herätyskelloon klo 6.55 en ensin edes ajatellut että lihakset voisivat olla eilisestä kipeät. Itse nouseminen sängystä ei tuottanut tuskaa mutta kun erehdyin ensimmäistä kertaa istumaan niin voi hyvät hyssykät sitä tunnetta jaloissa! Ja aatella että eilen en edes tehnyt kokonaisia sarjoja! Pelkästään käytiin liikkeet läpi eikä niistäkään kaikkia koska eräs meinasi pyörtyä. Ja näin kipeänä jo! Toisaalta, ei tuloksia ilman tuskaa joten lähinnä minua vaan hymyilyttää ja naurattaa  koko ajan! 

Eilen ainakin vielä hymyilytti!

Olisin halunnut olla ulkopuolisena näkemässä kun astelin alas portaita niin töissä kun kotirapussakin. Entäs ne irvistelyt kun ruokatunnilla erehdyin istumaan hetkeksi. Arvatkaa oliko ähellyksen takana ylösnousu? Iltapäivää kohden kipu tuntui kovenevan ja nyt on pakko vähän väliä nousta kävelemään koska muuten ylösnousu on yhtä tuskaa. Mutta kuten sanoin, ei tuloksia ilman tuskaa!



Siksipä töistä kotiin tullessani vetäisinkin treenikamppeet niskaan ja laitoin spotifyn soimaan. Tsemppasin itseäni peilin edessä minuutin ennen kuin aloitin ensimmäisen kotitreenin! (huom, eilen pyörrytti juuri tämän sarjan kohdalla). Huh hei sanon minä, mutta selvisin! Syke huiteli varmaan jossain 500-1000 välillä ja puolessa välissä hoin itselleni varmaan minuutin että jaksan jaksan jaksan jaksan.. Tuntu että happi loppuu mutta yllättävää kyllä pyörtyminen ei ollut lähellä vaikka oikeasti hapottikin aika kovasti. Kun makasin treenin jälkeen lattialla, niin tuntu että meen koko lattian läpi kellariin saakka. Mutta olin onnellinen. Minä selvisin siitä ja ensi kerralla se ei oo enää niin paha.. Paitsi sitten taas kun PT tekee uuden ohjelman nykyisen käydessä liian kevyeksi. Kääk!



Nyt on hyvä olo, kun lihakset huutaa hoosiannaa ja vatsa on täynnä päivällistä! Miten yksinkertaista onkaan kun ei tarvi kamalasti miettiä mitä milloinkin syö kun asiat on listattu paperille valmiiksi.

Treenin jälkeen palautusjuomaa joka vie kyllä makean himotkin mennessään.



Ehkä nyt saan hyvällä omalla tunnolla käynnistää torstai-illan kunniaksi Netflixin ja kutoa vähän sukkaa? Eikö?

Ps. Kuvat on kaikki otettu Iphone 6:lla.

♥: Lina

3 kommenttia: