keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Varusteurheilua osa 1.

Olen huomannut viime aikoina, että hyvät varusteet ovat kaiken a ja o! Uloskin on huomattavasti mukavampi lähteä lenkkeilemään kun jalassa on kunnon lenkkikengät. Salilla on kevyempää olla kun on oikeanlainen vaatetus. Vesipullo on myös tärkeä ;) Ja kuulokkeet lenkillä!

Tämä postaus koskee kuulokkeita. Tykkään lenkkeillä musiikin kanssa. En oikeastaan koskaan lähde lenkille ilman musiikkia. Tietyt biisit nostavat tahtia ja jalkaa ihan huomaamatta. Spotifystä löytyy useampikin treenilista. Riippuu aina vähän fiiliksestä mitä soittolistaa soitan. Mutta minulla on ollut ongelma.. Kuulokkeet nimittäin. Käytin ensin Iphonen omia kuulokkeita, mutta ne ei pysyneet korvilla. Ostin uudet, eikä nekään pysyneet vaikka alussa siltä vaikuttikin. Lenkillä meni hermo kun oikean puolen kuuloke vähän väliä lähti irti. Etenkin hölkätessä. Isommat kuulokkeet eivät tule lenkillä kuuloonkaan, koska ne pysyy vielä huonommin päässä ja ovat muutenkin epäkäytännölliset koska haluan nimenomaan pukeutua kevyesti. Niinpä selailin Ebayta, minun ostosparatiisiani. Ostelen sieltä usein esim. puhelimeen kuoria ym kaikkea mukavaa ja niipä nyt sitten älysin etsiä sieltä kuulokkeita. Sellaisia jotka pysyvät oikeasti tahdissa mukana! Ja löytyihän sieltä, rahaakin paloi hurjat viisi euroa! Tänään ne tulla tupsahtivat postista.



Mukana tuli muutama erikokoinen pehmuste, mutta itse olen niin pienikorvainen että nuo pienimmät menivät minulle parhaiten! Nämä on hyvät ja kevyet! Tuo vihreä osa tulee korvan taakse ja kuulokkeet luonnollisestikin korviin. Johto on 120cm pitkä joten puhelin taskuun ja menoksi!


Käytännössä en näitä ole testannut, kun olen ollut kotosalla tämän päivän ja treenaillut täällä. Mutta kyllä nämä vielä testiin pääsevät ja kunhan tuo lumi taas sulaa tuolta tieltä niin pääsen hölkkäilemään. Sitten nähdään, pysyykö nämä oikeasti korvissa. Ovat muuten vedenkestävätkin että kesällä ei vesisadekkaan estä lenkkeilyä ;).


Aionpa kyllä Ebaysta jatkossakin taas shoppailla. Rahaa menee vähän ja sieltä saa oikeastaan kaikkea. Sieltä on nytkin (taas) tulossa parit puhelimen kuoret ja ostinpa uuden kotelon tuohon käsivarteen kesää ajatellen. Saa musiikin matkaan vaikkei olis taskuja. Juoksuhousuissa kun ei ole kuin avaimelle pieni tasku. Olkoon tämä "varusteurheilua" tällainen sarja. Seuraavissa sarjoissa voisin kertoa vaatetuksista ja kengistä ym. :) Miltä kuulostaa?

Loppuun vielä kuva mikä oikeasti kannustaa taas viikoksi eteenpäin. Eilen oli tiukkaa kun teki mieli karkkia, mutta tänä aamuna kun kävin vaa´alla niin päätin että todellakin pärjään vielä kolme viikkoa ilman karkkia ja jatkan innokkaana tätä tällaista elämää. Mollatkoon muut ruokavaliosta ym. mutta minä en lannistu! Viikossa painoa nimittäin tuli alas päin 3kg!!!! Toki tämä on tällainen alkusysäys mutta se on aivan helkutinmainen motivaattori! Ens viikolla lukemat on taas alaspäin! Minä tiedän!


Ps. Koska tämä blogi perustuu rehellisyyteen, niin kerrottakoon että joskus joulukuun alussa kävin myös 86 alkuisissa lukemissa mutta sitten joulun jälkeen paino ei enää laskenut ja "pahimmillaan" se kävi 89.jotain. Nyt suunta on luojan kiitos taas alaspäin! Kiitos siitä pt:lleni ♥


♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti