lauantai 26. syyskuuta 2015

Lauantai

Minulla on töiden puolesta nyt hieman hassut vuorot, kun viikonloppuja on paljon vapaina. Olen siis aiemmin tottunut olemaan töissä viikonloput. No, toisenlaista rytmiä tämä ja itseasiassa tämä on ihan jees.

"Pumppaa pumppaa pumppaa vaan, 
lähde sääkin puntikselle jumppaamaan.
Katsoo saa myöskin koskettaa
olen kunnossa, kesäkunnossa."

Tällä hetkellä elämä tuntuu olevan niin hektistä ja uuvuttavaa, että työpäivinä liikunta on aika minimissä. Teen joko kotitreeniä tai en mitään. Juoksut ja salit olen ajoittanut vapaapäiville. Ryhmäliikuntatunneilla olen käynyt jos olen jaksanut. Tällä hetkellä aiemminkin mainitsemani Zumba on suosikkini. Ensi viikolla on aika paljon iltavuoroja, joten saa nähdä mitä teen.

Tänä aamuna, vähäunisen yön jälkeen heräsin klo 9. Ensin ajattelin ettei minun ole mikään pakko nousta juuri nyt. Mutta sitten räväytin silmäni auki ja totesin että kylläpähän on. Nyt liikkeelle. Nukkua ehtii vaikka päivälläkin pienet torkut. Jos on pakko. Joten kamppeet kasaan, juomat pulloon ja menoksi.

Väsytti ja kehtuutti.

Kävin siis salilla. Tein ykköstreenin ja no, hyvin se kulki kyllä. Väsymys unohtui jo alkulämpimän aikana. Taas tässä nähtiin se, että parempi lähteä kuin jäädä vötkyämään.. Treenailin aikani ja sen jälkeen kipaisin käydä kaupassa.



"Reisi, pohje, olkalihas, 
Kaikki kramppaa suihkutilas 
raakana, Sata leukaa sarjana,
 Vatsapenkki vaakana,
 Pakko nousta saatana!"



 Ruokavalioni muuttuu taas hieman joten sain uutta intoa tähänkin hommaan! Tätä olenkin kaivannut, älysin sen vasta tänään kaupassa. Pienillä muutoksilla mielenkiinto säilyy ja saan pudotettua nuo sitkeät viimeiset kilot jotta pääsen tavoitteeseen. Otin muuten pari kuvaa ostoskärrystäni ;).


Perussalaattitarpeiden, rahkojen, maitojen ja munien lisäksi uutena ruokavalioon tuli mm. puuro. Ja paljon muutakin toki, mutta ne ovat edelleen henkilökohtaisia, joten en jaa niitä blogin puolella.

Eiköhän näillä taas vähän aikaa pärjää.

Näillä mennään. Nyt on hyvä fiilis, kun vatsa on täynnä ruokaa ja lihaksissa jo tuntuu pientä kipua. Illalla kutsuu jälleen penkkiurheilu ja jäähalli. Tavataan taas!

Kursivoitu teksti biisistä Portion Boys - Pumppaa (on muuten tehokas treenibiisi!)

♥: Lina

4 kommenttia:

  1. Heissan! Seurailen blogiasi jo jonkin aikaa ja sain jos jonkinmoista tsemppausts omaan painonpudotukseen! Itselläni on paljon pudotettavaa ja pitkän tutkimisten yms jälkeen löysin itselleni tosi sopivan ruokavalion ja salitreenin. Tällä hetkellä ja paino tippunut viikossa liki neljä kiloa! :) osaatko muuten antaa hyviä vinkkejä proteiinijuomien tekoon vai käytätkö itse enää niitä? :)

    Olisi tosi kiva vaikka viestitellä tjtn, jos sua vaan kiinnostaa. Vaikka puolisoni on mukana laihduttamassa, olisi kiva kuulla sinunkaltaisesi onnistuneen ajatuksia ja vinkkejä! :)

    Hienosti olit saanut painoasi alas ja kuntoasi kohenemaan! :) upeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! 😚 En osaa tuohon proteiinijuomaan oikein mitään vastata? Tarkoitatko siis palautusjuomia vai? Itse käytän valmiita jauheita. Smoothieisiin ym on netti ohjeita täynnä 😚 Pt:n antamia ohjeita en oo kenellekkään jakanu ku ite niistä oon maksanu 😊

      Poista
    2. Onko niissä jokin joku tosi hyvä vai oletko kokeillut kaikenmoisia? :) meinaan itsellä vaikeutta saada sitä kokomäärää alas, ni kelpais siihen vinkit :D Ostin hera80 ja sit sitä whey tuotteita, mut maku tuntuu aina suht samalta :D

      Jajoo, en odottanutkaan mitään pt vinkkejä, jokaiselle nekin varmaan omanlaisensa; oma pt aikoinaan antoi ohjeistuksia myös joita olen uudelleen ottanut mukaan. :)

      Käytätkö muuten jotain aktiivisuusranneketta tai jotain juoksuappia, mikä tsemppais juoksemaan? :)

      Poista
    3. Mulla on käytössä suklaanmakuisia ja teen ne aina maitoon. Rasvattomaan. Aluksi se tuntuu vähän pahalta mutta makuun kyllä tottuu! Nyt juoma tuntuu jopa jo herkuttelulta! Mulla on fitbit charge aktiivisuusranneke mutta käytän sitä tosi harvoin nykyään. Haluaisin sykemittarin.. Puhelimessa käytin aiemmin sportstrackeria mutta esim jos tuli viesti juoksun aikana niin se saatto seota.. Joten nyt käytän runkeeper-nimistä appia. Sitä suosittelen lämpimästi!

      Poista