torstai 24. syyskuuta 2015

YHTEISTYÖKUMPPANI

Nykyään bloggaaminen on paljon muutakin kuin omien ajatusten ylös kirjoittamista. Minä olen blogannut vuosia, milloin mistäkin aiheesta. Mutta koskaan en oikeastaan mitenkään vakavasti, enkä tosin kovin vakavasti ole liikkeellä edelleenkään koska a) en ole vakava ihminen ja b) tämä on harrastus. Mutta siis, monissa blogeissa näkee aina jonkinlaista yhteistyötä eri tahojen kanssa, se kun on nykypäivän mainostamista täällä sosiaalisessa mediassa.

Eräällä jos toisellakin Zumba-tunnilla ja salilla ollessani mietin, miten mahtavaa olis jos minullakin olisi jokin pieni yhteistyökumppani. Ja sehän tietenkin pitäisi olla sellainen, mitä minäkin hyödynnän parhaillaan. Eli Lady Line! Niinpä rohkeasti kysyin heiltä asiaa ja yhteistyöhön päästiin! Kyllä LadyLinen toiminta on sen arvoista että heitä kehtaa mainostaa ;). Ei vaan tosissaan! Olen rehellinen sanoissani. Se, että liityin LadyLinen jäseneksi on yksi parhaista päätöksistäni tässä projektissa.



Ei pelkästään se, että saa käydä salilla jossa on paljon naisia ole se syy miksi minä siellä käyn. Vaan se kokonaisuus! Ryhmätunneilla en ole vielä niin kamalasti käynyt, koska ajattelen edelleen olevani huonokuntoinen. Täytyy nyt rohkaistua käymään ja kokeilemaan muitakin tunteja rohkeasti! Kun vain saa ne sovittua tähän vuorotyöhön! Ladyllä tosin on plussaa myös se, että tunteja on aamuisinkin!

No, tarkoitukseni ei ollut tässä postauksessa koko aikaa kehua Ladyä, vaan kertoa teille lukijoille myös se, että tämän blogin kautta teillä on mahdollista liittyä Lad Linen jäseneksi hieman edullisemmin! Nimittäin, klikkaamalla tuota sivupalkin lady line logoa pääset yhteydenotto-sivulle. Tuon linkin kautta liittymällä jäseneksi ja mainitsemalla koodin LINA KUNTOON, saat asiakkuuden ilman aloitusmaksua!

Mikäs sen parempaa oikeasti, kuin syksyn pimentyessä ja talven tullessa, päästä liikkumaan hyvässä seurassa hyvällä salilla ja reippailla ryhmäliikuntatunneilla! Käy ihmeessä kurkkaamassa lisää tästä linkistä mikäli kiinnostuit :)

Minä jatkan iltaani nyt tehokkaan kotitreenin parissa!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti