keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hei hei mitä kuuluu?

No, miten sen nyt alottaisi.. On ollut viime aikoina monenlaista stressiä työn lisäksi. Meillä nimittäin pamahti tulla vesivahinko, keittiöön. Tärkeimpään huoneeseen tässä kodissa. Arvatkaa millaista on ollut elää tällä ruokavaliolla ilman keittiötä? Arvatkaa miten ärsyttää kun en ole tuttuja ja turvallisia ruokarutineeja..?! No, kaikesta toki selvitään ja kohta ollaan jo voitonpuolella. Mutta tiukkaa on tehnyt. Olen oikeastaan elänyt vain rahkalla ja salaatilla. On todella ikävä jo kunnon ruokaa ja omaa ruokapöytää.

Tällä hetkellä ollaan jälleen kotosalla. Kokataan eteisessä mikrolla ja pestään astiat vessan lavuaarissa. On meillä sentään onneksi grillikin käytössä, että jotain lämmintäkin saa muuten kuin mikrossa lämmittämällä. Ja onneksi siinä on yksi kaasuliesi, jotta voi keittää pastaa ja riisiä.




Sulaketauluun tuli oikosulku joten pakastin ja jääkaappi piti tyhjentää erittäin nopeasti, työpäivän päätteeksi... 

Tässä kohdalla seisoo tällä hetkellä jääkaappi!

No, voitonpuolella pian onneksi ollaan.. Mutta on tämä ollut silti stressaavaa aikaa. Olen painanut töitä kuin pieni hiiri. Pitkiä putkia edes takaisin illasta aamuun ja niin edelleen. Vuorojen välillä olen ensin purkanut keittiön kaapit ja viskonut tavarat pitkin kämppää (mies oli lomalla..) ja sen jälkeen aina suhannut edes takaisin kodin ja kakkosasunnon välillä välillä jossain välissä levähtäen. Tätä jatkuu vielä hetki joten omaan rytmiin on vaikea päästä.

Iltavuoron päätteeksi tein iltapalaksi munakasta pimeällä parvekkeella :P


Treenaamaan en ole päässyt kunnolla, koska yksinkertaisesti aikaa ei vain ole ollut. Ja sekös suututtaa! Yksi tunti lisää vuorokauteen niin tuokin ongelma olisi ratkaistu. Joku voi olla niin tehokas että saa treenin mahtumaan johonkin väliin, mutta itse en sellainen ole koska tämän työn ohessa on pakko levätä kunnolla jos meinaa jaksaa. Niin henkisesti kuin fyysisestikin..

Vaa´alla en ole uskaltanut käydä.. Ehkäpä pian. Uskon kuitenkin, ettei se ylöspäin ainakaan ole lähtenyt. Tosin ei näinkään niukka ruokavalio varmasti hyvää painon pudotukselle tee.. Mutta pääasia ettei syö ns. "väärää ruokaa" eikä sorru muutenkaan mihinkään turhaan. Vaikka tiukkoja paikkoja on kyllä ollut.. :/

No, tämmöistä tällä kertaa! Palailen pian jälleen. Peukut pystyyn että saadaan tämä projekti pian päätökseen. Siis tämä keittiöremontti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti