maanantai 14. syyskuuta 2015

Liikunnan iloa!

Olen niin onnellinen, kun pitkän työputken jälkeen vihdoin jaksan ja on aikaa liikkua! Oli niin ikävä tätä tunnetta joka liikunnasta tulee! Oli niin ikävä tätä saamarinmoista lihaskipua joka tänään on kaverinani ollut. Pitkästä aikaa!



Minua niin hymyilytti tänä aamuna klo 5:20 herätessäni kun vatsalihaksiin sattui. Kun istahdin vessaan niin älähtää piti ääneen. Mutta hymyilytti! Reidet! Mulla on lihakset! Se on niin hyvä fiilis! No pain, no gain!



Tänään oli vuorossa mikäs muukaan kuin lempparini Zumba. Aamuvuoron jälkeen iski armoton väsymys. Yläkerran naapurissa tehtiin älämölöstä päätellen sellasta remonttia että! Meidän oma keskeneräinen keittiö on edelleen keskeneräinen, saa nähä valmistuuko se koskaan.. No, väsymys hälveni puolen tunnin torkuilla ennen ladylle lähtöä (nukuin kuulokkeet päässä). Isoin hymy repesi ehdottomasti Zumbassa kun kajareista kajahti Antin Keinutaan-biisi! Kyllä lähti tämän tytönkin lantio liikkeelle! Tuli niin heinäkuuta ikävä! Ja runnin keikkaa. Ihan kylmät väreet meni koko biisin ajan! Sitä oli niin mukava tanssia!



Nyt yltäpäältä hiestä, tukka pystyssä on ihana marssia saunan lauteille venyttelemään. Sen jälkeen täytyy vielä uskaltautua ulkoilmaan grillaamaan munakasta (kun ei edelleenkään sitä keittiötä ole..) ja jos sen jälkeen ajoissa saisi päänsä painettua tyynyyn niin olisin onnellinen. Jaksaa sitten aamulla taas 5:20 herätä.





See you!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti