maanantai 5. lokakuuta 2015

Perusmaanantai

Nykyään minun maanantairutiineihin kuuluu Zumba. Olen tästä jo aiemminkin kirjoitellut, mutta on se vaan niin mukava harrastus! En käynyt viikonloppuna salilla, koska oltiin reissussa. Niinpä ajattelin tänään töistä ajellessani, että tänään on pakko. Vaikka kuinka kehtuutti ja väsytti niin päätin asian. Kaikenlisäksi tänään oli vaikea iltapäivä. Kamalat himot taas kaikkea kiellettyä kohtaan. Etenkin pähkinäpussi huusi hyllystä, mutta whatsapp tärisi taskussa ei:tä, joten sinne ne hyllyyn jäi huutamaan. Lisäksi kaupassa munkit näytti hyvältä.. ja sitruunamuffinsit. Ja se fazerin sininen ah! No, sinne ne jäi kaikki joidenkin toisten kotiin mentäväksi. Minä ostin ruokieni lisäksi lightlimun jota hörpin pahimpaan himoon matkan aikana.

Kotiin tullessa samainen whatsapp käskyytti minut leipomaan. Kiitos pt:n ja uuden hieman muokkautuneen ruokavalion, tänään uunissani valmistui proteiinimuffinseja! Ja ai helavata että maistuu hyvältä vaikke ulkonäkö nyt ihan niin kaunis olekkaan. Hitto! Oli niin hyvää maitolasillisen kanssa! Tuntui, että energiaa pamahti yks kaks jostain lisää ja lähdin hyvällä fiiliksellä salille ja sitä kautta zumbaan.



Minulla on ollut viime aikoina ongelmia selkäni kanssa. Viime joulukuussa satutin selkäni työtapaturmassa ja siitä lähtien se on joskus muistuttanut olemassa olostaan. Lähinnä silloin kun minulla on ollut pitkiä työputkia. Mutta silloin vaivat on aina lähteneet jumppaamalla. Tällä kertaa selkä tuntuu vihoittelevan vähän pidempään. No, liike on lääke joten..



Ei se sali kuitenkaan ihan niin hyvää tainnut tehdä. Ihan kaikkea en voinut täysillä tehdä, koska rangassa tuntui. Ajattelin ensin että kipu tulee lihaksista mutta kyllä se ehkä enemmän yhä siellä jossain välilevyseuduilla on.. Lähdin kuitenkin zumbaan, koska muistin liikkeet ja ajattelin ettei varmaan vielä ole muuttuneet. Ja samat tanssit yhä oli, mutta puolenvälin jälkeen alkoi tuntui vähän ikävältä. En enää pomppinut ihan niin täysillä enkä oikein voinut tehdä kumarteluliikkeitä.

Pohkeita pohkeita! (Kuva on lavastettu, kesken liikkeiden minulla ei todellakaan ole aikaa kuvailla!)

Uusia lukemia prässissä! 

Siitä huolimatta Zumbassa oli niin kivaa! Jonna on niin pirteä ohjaaja, että saa omalla pirteydellään väsyneenkin hymyilemään ja nostamaan jalkaa aina korkeammalle! Kiitos siitä! :)

No, nythän selkään sitten koskee.. Mutta onni on se, että olen ammatiltani hoitaja. Jospa tuota osaisin hoitaa itseäni sen verran että pystyy aamulla nousemaan sängystä. Nyt iltapalaa nassuun ja telkkarin ääreen! Olen sen ansainnut! ;)

♥: Lina

ps. Leveässä jalkaprässissä sain tänään rikki 130kg. Joten voi olla senkin syytä jos en aamulla pääse sängystä ylös.

2 kommenttia:

  1. Vau!! :) Nami nup proteiinimuffinit ja hienoa toi jalkaprässi saavutus. Missä numeroissa alussa olit, kun aloitit harjoittelemaan? :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ne oli hyviä! :) Öö.. taisin aloittaa leveän jalkaprässin muistaakseni 60-70 kilosta :)

    VastaaPoista