keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Testissä.

* yhteistyössä LadyLinen kanssa

Minulla oli mahdollisuus päästä testaamaan LadyLinen personal trainer-palveluja. Tartuin tietenkin tähän mahdollisuuteen ja valitsinkin itselleni kaikista vaihtoehdoista kuntotestin. LadyLine tarjoaa 39e hintaan puolen tunnin tapaamista ladyn oman pt:n kanssa. Sisällöksi voi valita kuntosali ohjelman läpikäymisen, kuntotestin, ravintoneuvontaa, treenikerran tai kuntosalilaitteiden opastuksen. Itsellänihän on moni asia jo kunnossa oman pt:n kautta, joten valitsin siis tuon kuntotestin.



Reippain mielin astelin tänään keskiviikkona Ladylle. En tiennyt yhtään mitä testi piti sisällään. Tosin tämä minut vallannut flunssa hieman harmitti. Aloitimme kuntotestin tekemällä kehonkoostumusmittauksen. Olen aina hieman skeptinen kaikkeen tällaiseen.. Siitä huolimatta oli ihan mukava nähdä mitä kroppa pitää sisällään. Olisi vain pitänyt olla viisaampi silloin 30kg sitten. Olisi nimittäin paljon mukavampi katsella tällaisia papereita jos olisi johonkin mihin verrata. Sen verran muistan menneiltä vuosilta, että tällainen on joskus minulle tehty ja siitä mieleen eniten on jäänyt tuo sisäelinrasva-arvo. Se oli silloin korkea ja sainkin erinäisiä ohjeita miten siitä pääsisi eroon. No, tilanne on nyt parempi ja se on hyvä niin! Hieman tuo paino tuossa paperissa hämää. Ihmisen paino toki muuttuu päivän aikana ja tuo on punnittu klo 17 kun päivän kaikki muut ateriat paitsi iltapala on jo masussa. Ja kun ihan rehellinen olen, niin noista bmi-jutuista en oikein koskaan ole välittänyt. Tässä paperissa mielenkiintoisimpia siis rasvaprosentti ja sisäelintenrasvan taso. Rasvaprosentti on erittäin korkea joten töitä on tehtävä edelleen..


Tämän testin jälkeen siirryttiin lihaskuntotestiin. Vaikka kaikki taulukot näyttivätkin välttävää tai heikkoa, niin itse olin tyytyväinen tuloksiin. Yllätin itseni jaksamalla noinkin monta vatsaa, punnerrusta ja kyykkyä! On ainakin syy treenata lisää, että seuraavalla kerralla pystyy parempaan.


Jaksoin 30 sekunnin aikana vatsalihaksia 14. Ennen en olisi jaksanut viittäkään!! Punnerruksia (naisten tyyliin) jaksoin 30 sekunnin aikana 13. Näitäkään ei olisi ennen todellakaan mennyt näin montaa. Kyykkyjä ehdin tehdä 30 sekuntiin 19 kertaa. Kaikki nämä siis välttäviä tai heikkoja, mutta kuten sanoin, olen silti itseeni erittäin tyytyväinen! :)



Punnerra beibi punnerra.


Tärähtänyt mäkihyppääjä?

Lihaskuntotestien jälkeen testailtiin vielä notkeutta parilla eri konstilla. Hartiaseudun liikkuvuudessa minulla on lievä liikerajoitus. Selän sivutaivutus oli kuntoluokkaa 4 eli jonkin verran keskimääräistä parempi tulos. Eli jotain hyvää minussakin on! No ei sentään, ihan mielenkiintoisia testejä kaikki. Tietää vähän missä mennään ja etenkin seuraavalla mittauskerralla on mihin verrata.



Kaiken kaikkiaan testi oli mielenkiintoinen. Varsinkin nuo vatsat ja punnerrukset aiheutti sen, että aion treenailla niitä lisää! En olisi edes uskonut että osaan punnertaa.. No, aina on kiva yllättää itsensä. Nyt vain jatketaan tätä projektia entistä isommalla motivaatiolla! 

Jos kiinnostuit ja haluaisit pistää kroppasi samaan koitokseen niin kysäiseppä LadyLineltä lisätietoja!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti