lauantai 2. tammikuuta 2016

Takaisin raiteella.

Tuskaisena ja kivuliaana.

Uusi vuosi, uudet kujeet. Tai no, ei itselläni olen uudemmat kuin ennenkään. Tiukemmat kyllä. Koko joulukuu oli sellaista suvantovaihetta että ihan ärsyttää ja harmittaa. Mutta mitäpä tuota menneitä muistelemaan. Nyt painetaan täysillä niin kauan ku voimat riittää ja tuntuu hyvältä. Olen nyt piiitkästä aikaa harrastanut useampana päivänä jos jonkinmoista liikuntaa. Ja kyllä kuulkaa on kroppa sen oloinenkin.

Torstain maximi-sarjan jälkeen olo oli todellakin kuin jyrän alle jääneellä. Tiistain Shape&Go pisti lihakset hereille, keskiviikon sali rääkkäsi niitä lisää. Torstai oli huippu. Monessakin mielessä. Koko torstai-illan olin jo kipeä, hyvällä tavalla. Eilinen kipu oli vielä ihan "kivaa". Jos tiedätte mitä tarkoitan..



Tämän aamun päänsärky (ei liity urheiluun siis) antoi jo viitteitä siitä, että tämä päivä voi olla hankala. Lihaksiin koski yhä, mutten jaksanut välittää koska päänsärky vei ajatukset. Lähdin reippaana töihin ja töissä oli jopa ihan hauskaa (!!!). Toki motivaatiota auttaa aina ajatus lyhyestä päivästä. Tunsin jo lounasta jakaessa että päänsärky hiipii takaisin ja käsissä kipu muuttaa muotoaan. No, enhän minä sen antanut työntekoani häiritä.

Jotenkin nyt kun olen kotona niin olo on enemmän kuin jyrän alle jääneellä. Joku pyöritti minua ehkä jonkinsortin betonipyörityshäkkyrässä? U know. Just ja just jaksan kirjoittaa tätä kirjoitusta koneella. Hauikset ovat eniten liekeissä. Pahalla tavalla. Sellaisella mikä tuottaa tuskaa koko ajan. Särkyä ja kipua ja se saa myös mielen ärtymään. Samaan aikaan kun tiedostan nämä tunteen, niin tiedän että tämä on ohimenevää ja jo huomenaamuna naurattaa. Joten.. Ei kipua - ei hyötyä?



Nyt lähden tekemään kotihommia, niitäkin kun on tehtävä vaikkei todellakaan aina huvittaisi. Tosin näillä rimpuloilla ei paljon astioita koneesta nostella. On nimittäin sen verran suuri riski että Iittalat saa kyytiä.. Voimat ovat kadonneet, kiitos hauisten. Kyllä luulis näillä kivuilla lihas kasvavan kohinalla?

Ps. Tilasin netistä talvijuoksuhousut. Niistä tulossa pian lisää, kunhan joskus saapunevat käyttöön.

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti