perjantai 15. tammikuuta 2016

Ongelma

Koska aiempikin kirjoitus koski jollainlailla ruokaa, niin jatketaan kyseisen aiheen parissa.
Minulla on nimittäin ongelma. Ruoan kanssa. Ongelma on se, että syön aivan liian vähän päivisin.



Syön liian vähän siitäkin huolimatta että minulla on paperilla erittäin tarkkaan kaikki se, mitä syön ja milloin syön. Siitä huolimatta huomaan iltaisin, että muutamia aterioita puuttuu. Ja usein olen jo niin väsynyt että painelen vaan pehkuihin ajatellen samalla että "huomenna petraan ja syön kaikki päivän ateriat".

Tämä ärsyttää minua! Koska tiedostan ongelman, enkä silti tee asialle mitään! Mutta kun ei ole nälkä. Tämä on väärä tapa pudottaa painoa.. Argh! Ehkä tämän kirjoituksen jälkeen tulee se petraus, huomisesta lähtien kaikki päivän ateriat aivan kuten kuuluukin?



Tällä hetkellä ongelmana on se, että nälkää ei kovin ole. Tai on silloin kun on treenannut.. Mutta usein esim. työpäivä menee niin että syön aamulla puoli kuuden aikaan leivän (sen päivän ainoan). Seuraava ateria on töissä tauolla klo 10-11 välillä jossain vaiheessa. Tämä on yleensä jokin kevyt keitto tai puuro. Seuraava ateria on yleensä kotona päivällinen ja illalla iltapala. Ja NAPS, huomaan että sekä aamupalarahka että välipala jäi välistä. Ja nämä haluan takaisin! Koska oikein syömällä ja oikein liikkumalla oikeasti laihtuu. Ja kun pudotettavaa vielä on,  niin skarpattavakin olisi.



Hmm.. Nytkin klo on jo 21:35. Nälkää ei tunnu vaikka söin päivällisen klo 16 aikoihin. Aion toki syödä iltapalan vielä, mutta se pieni nälkä auttaisi edes muistamaan että syödä täytyy..

No, nyt kun olen tämän julkisesti kirjoittanut niin toivon mukaan parannan tapani ja alan syömään oikein! Yleensä ääneen sanominen on auttanut itseä ongelmissa, oli ne sitten suuria tai pieniä. Ehkä nytkin tästä kirjoituksesta on apua.

♥: Lina


pst.. kuvat ovat googlesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti