torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuulumisia jälleen kerran!

Menee tämä aika nykyään niin nopeasti ettei itse tajuakkaan.. Kohta on jo heinäkuu. Se kauan odotettu kuukausi, monestakin syystä. Sitä ennen ja toki sen jälkeenkin on aika treenata, syödä oikein, treenata, syödä ja niin edelleen.

Välillä tuntuu, ettei mitään kirjoitettavaa ole. Jokaisesta kilosta, pudotetusta, en aio tänne omaa postausta tehdä. Kotitreeneissä ei ole mitään jännää (koska en halua kuvata ilmettäni, "vihaan" kotitreeniä..)



Sen verran uutta kuitenkin on tässä elämässä että saliohjelma vaihtui, jo viikko sitten mutta nyt vasta älyän siitä postata.. Olen oikea antibloggaaja. Aina ajantasalla. Mutta tosiaan. Salitreeni vaihtui vähän vaativampaan ja siten salilla täytyy käydä useammin. Salin lisällä myös lenkkeily muuttui kävelystä juoksu/hölkkätreeneiksi.



Hankala kuvailla itseään salilla.. Onneksi sali oli tässä vaiheessa tyhjä niin ilkesin räpsiä edes jotain.

Näiden lisäksi olen myös aloittanut ryhmäliikuntatunnit palaamaalla tuttuun ja turvalliseen lajiin, Zumbaan. Oli tarkoitus männätiistaina testata uutta lajia, sh´bamia mutta tunti olikin peruttu. Ensi tiistaina en ole kotona joten en pääse silloinkaan. No, tuon tilalla oli sitten Zumbaa ja kyllähän se minulle kävi. Joskus vuosia sitten kävin jonkun kerran viimeksi. Silloin koski polviin eikä hyppyjä voinut tehdä. Toisin on nyt, jaksan hyppiä! Toki jossain kohti tuntia alkaa tuntua ettei jaksa, mutta jostain sitä tahdon voimaa on vielä löytynyt ja kengät on nousseet maasta ylöspäin ja takapuoli heiluu ja lantio saa liikettä ja niin edelleen. Noiden tuntien jälkeen on ollut niin hyvä olo! Mukava, iloinen ja hyvätuulinen! Pää hiessä raahaudut kotiin - suoraan saunaan. Ja ah sitä tunnetta sen jälkeen!

Aamujuoksulla. Niin hiki ettei silmälasitkaan pysy päässä!

Käytiin miehen kanssa Oulussa rentoutumassa. Toripolliisin kanssa oli pakko saada kaveriselfie.

Mutta joo.. Treenailut jatkuvat ruokavalion ohessa. Eilen vietin herkkupäivää. Tänään ei todellakaan tee mieli enää yhtään mitään sokeripitoista. Olen kerrassaan onnellinen, että pääsen näistä näinkin helpolla yli.


Haha, en tiiä mitä tähän sanois.


Nähdään!

♥:Lina

2 kommenttia:

  1. Millä herkuttelet herkkupäivänä? :)

    VastaaPoista
  2. Yleensä irtokarkeilla ja sipseillä. Ne on tällä hetkellä suurimmat intohimot 😂

    VastaaPoista