maanantai 3. elokuuta 2015

Takaisin fiiliksissä!

Minulla on usein, eli aina, siskojen kotiin lähdön jälkeen erittäin vaikea viikko edessäni. Tosin nyt se on jo takanani.. On vuosi toisensa jälkeen vaikeampi erota rakkaista. Toinen lentää amerikkaan ja toinen tuohon vähän lähemmäs mutta silti niin kauas, ruotsiin. Vuosi vuodelta vaikeampaa ja rankempaa. Ja palautuminen lomasta kestää aina vain pidempään, psyykkisesti siis. Aikuisena olossa on tosin puolensa. Kun olet rahojesi herra tai rouva, voit sentään itse päättää milloin mahdollisesti seuraavan kerran näette.. Nytkin on uusi juttu jo suunnitteilla ja säästöt kovasti päällä!

Kuhmossa juoksin eka kertaa yli 5km! Siskojen kanssa on maailman parasta juosta! ♥

Keskellä korpea!

Vaikeaa oli! Mutta takana tuli koko ajan huutoja joten oli pakko jaksaa!

No, asiaan. Viime viikko meni ns. reisille. Mieliala oli todella matalalla ja keskityin vain työntekoon. Loman jälkeen suoraan 6 työpäivää, sekä iltoja että aamuja. Oli helpompaa olla kun teki vain töitä. En edes käynyt koneella.. Oltiin pohjoisessa kaksi viikkoa jonka aikana tuli kyllä treenailtua ja syötä ns. oikein. Tosin treenimäärät jäivät kuitenkin aika vähäisiksi ja sen takia painokaan ei laskenut. Kävin tiistaina loman jälkeen vaa´alla ja se näytti +300g enemmän kuin lomalle lähtiessä. No, en todellakaan tuosta kauhistunut. Ymmärsin kyllä että treenaamattomuus näkyy jossain. Ja sitäpaitsi, pieni paussi rakkaassa seuraassa teki mielelle niin hyvää että nyt on virtaa koko syksylle!

Selvisin hengissä! Viimeisessä spurtissa silmissä pimeni enkä nähnyt enää mitään! Kuulin takaa vain huutoja että "jaksaa jaksaa". Ja jaksoinhan minä!

Erikoiseksi viikon tekee se, että tiistaina (siskon kotiinlähtöpäivä) paino oli 76,0kg. Perjantaiaamuna en malttanut olla käymättä vaa´alla. Ja se näytti tasan 75,0! Kilo humpsahti heti alaspäin kun pääsin omaan treenirytmiin ja ruokavalioon. Tarkennettakoon tässä vielä että lomalla noudatin kyllä ruokavaliotani, mutta rehellisesti sanottakoon että joku päivä saatoin syödä leipää enemmän kuin sallitiin.. Tai lounaalla vähän enemmän proteeinia ym. kuin normaalisti.. Joinain päivinä ruokailut meni hieman plörinäksi ja sen takia söin välillä jopa liian vähän!! No, nyt olen siis takaisin omassa rytmissä ja olo on hyvä!

Mainittakoon vielä täällä bloginkin puolella että juoksin viime tiistaina (juuri se siskon kotiinlähtöpäivä) suruissani ja vitutuksissani 5,5km. Todisteita tästä ei ole koska SportsTracker veti jumin 4,4km kohdalla tekstiviestin tullessa. Niinpä poistin kyseisen sovelluksen ja latasin Runkeeperin, jota huomenna lähden juoksulle testaamaan! Juokseminen tuntuu niin hyvältä!!! Olen vihdoin oppinut hengittämään oikein! Pääsisin/jaksaisin varmasti vielä pidempiäkin lenkkejä jos polvet vain kestäisivät! Ihana personal trainerini toi minulle tänään jotain voidetta jonka pitäisi auttaa asiaan, huomenna sekin asia selviää!

Salilla oli taas hiljaista, joten kehtasin räpsäistä pari kuvaa. Vanhimman siskon paita päällä ja keskimmäisen housut! ;) M-koon vaatteet päällä!!!

Kuka tässä?

Mauno Ahonen jalkaprässissä?


Tästä tuli nyt erittäin sekava postaus, on niin paljon ajatuksia ja hyvä fiilis. Tulin juuri salilta ja olo on mahtava. Tajusin jälleen tänään, että peilistä katsoo taas uusi ihminen. Pää ei oikeasti kohta pysy perässä.. Mutta tarvinneeko tuon pysyäkkään! Olen tyytyväinen itseeni jo nyt, mutta koska tavoite on luotu, niin sinne mennään! Vielä 10kg!!! :)

Väsähti!

"Eihän sinua ilman zuumausta enää tunnista!" Kiitos personal trainerini, paras palaute pitkään aikaan!! ♥

Kotimatkalla.

Onneksi kotimatkallakin on hiljaista, niin voi kävellä ihan rauhassa tukka pystyssä naama hikisenä! ;)

♥: Lina

1 kommentti: