maanantai 13. heinäkuuta 2015

Hyvällä fiiliksellä!

Takana päin on ne kaksi viikkoa kun stressasin ja olin aika ärsyyntynyt, vähän kaikesta. Huomasin, että se vaikutti painon pudotukseen (kuten aiemminkin kirjoittelin). Siitä huolimatta liikuin ja söin niinkuin ennenkin. Tiesin kyllä, että se jumi tulee jälleen mutta kyllä se lähtee taas alaspäin kun jaksaa vain tehdä töitä. Ja niinhän siinä kävi. Alaspäin lähti.



Pidin kaksi viikkoa taukoa vaa´asta. Ja hyvää teki. Tänä aamuna heräsin tunteeseen, että pakko käydä. Aloitin juuri kesälomani (2 viikkoa) joten mikäs sen parempi tapa aloittaa se kun punnitsemalla itsensä. Ajattelin ensin että jos se ei ole vieläkään pudonnut, niin tulen surulliseksi. Mutta sitten aloin miettimään asiaa tarkemmin. Eihän se vaaka aina totuutta kerro. Kroppa on kyllä kiinteytynyt näiden kahden viikon aikana vaikka paino ei olekkaan pudonnut.. Aivan liikaa tulee tuijotettua aina sitä vaa´an lukemaa. No, rohkein mielin siis nousin puntarille ja tuloksen nähtyäni tein pienen voitontanssin! Kyllä se siitä taas! 75.7kg. Kohta paukkuu 30 kiloa rikki. Siis kohta, ei vielä.


Heinäkuun lomamatkan varustukseen kuuluu mm. pipo, takki, villasukat, kumpparit..

Tuleva loma tulee olemaan täynnä kaikkea. Myös treenejä, erittäin hyvässä seurassa. Voi olla että loman jälkeen väsyttää ;). Minua myös jännittää nähdä perhettä ja sukua jotka eivät ole nähneet minua piiiitkään aikaan. Vaikka sitä haluaakin olla "huomaamaton" painonpudotuksessaan, niin on se nyt silti kiva päästä esittäytymään uutena "minänä", uutena ihmisenä.

No, nyt täytyy vielä pakkailla loppuun. Pohjoisen reissulle saa olla vaatetta kunnolla. Ja treenikamppeet, kassillinen on mukana! Ja kahvakuula myös!!

No se selfie.

Mukavaa heinäkuuta kanssakulkijat ;) Palaan asiaan parin viikon kuluttua!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti