sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Tehokas sunnuntai

Tiedättekö sen tunteen, mikä herkkupäivien jälkeen on? Ei, se ei ole makean himo. Perjantain herkuttelu sai taas meikäläisen kylläiseksi herkkujen suhteen.. Se tunne, joka varsinkin näin toisena päivänä herkuttelun jälkeen nykyisin on kaverina.. JÄÄTÄVÄ PÄÄNSÄRKY. Ja jano!! Yöllä ihmettelin, että miten suu on kuin saharan autiomaa. Lisäksi näin painajaista ja kun heräsin omaan huutoni, niin älysin että päätä alkaa särkemään. Nukahdin kuitenkin ihan normaalisti takaisin uneen ja painajainenkin jäi sille tielleen. Mutta piru tämä päänsärky. Koko päivän läsnä. Ensin ajattelin, etten ota särkylääkettä. Ite hankittua (vähän niinku krapula!) joten kärsitään tässä nyt sitten.. Mutta eihän siitä mitään tullut. Päivällä oli pakko ottaa särkylääkettä. Joka ei tosin missään vaiheessa ole vienyt kipua kokonaan pois.


Osa kivusta jäi ehdottomasti salille, ladytrimmiin skeä kehonhuoltoon. Mutta nyt taas kotona. Kummallisesti vaan jomottaa.. Ja saa vitutuskäyrän nousemaan. Siitäkin huolimatta miten hyvä fiilis tuli piiiiiitkästä aikaa salilla ja ladyllä ylipäätään! Ei oo kyllä kertaakaan tänä vuonna vielä lähteny treeni noin hyvin kuin tänään lähti! Sain irti todella paljon niin itsestäni kuin painoistakin! Salin jälkeen jatkoin ladytrimmiin, joka tällä kertaa oli myös tehokkaampi kuin normaalisti.. Koska älysin ottaa itselleni isommat painot! Jäin trimmin jälkeen vielä kehonhuoltoon ja venyttelyyn.. Ja nyt olo on todellakin niin tyhjä että oksat pois.


Mulla on muuten uudet kengät nykyisin! Kyllä on hyvät!


Onneksi kohta saan mahan täyteen ruokaa ja sitten taitaa aikapitkälti jo peti kutsua. Aamulla aamuvuoro ja koko ens viikko töitä lukuunottamatta lauantain ykkösvapaata. Joten.. Palataan!♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti