keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Testissä LadyTrimmi!

Kävin tänään pitkästä aikaa ryhmäliikuntatunnilla. Pitkästä aikaa siksi, että olen ollut iltavuoroissa aina kun olisi ollut jotain kivaa tarjolla. No, tänään asia korjaantui ja lähdin ystävän kanssa testaamaan kaverin vetämää näytetuntia, Ladytrimmiä.


Ei ollut todellakaan hajua mitä tunti sisältäisi. Sosiaalisessa mediassa sain useammankin kehoituksen hypätä rohkeasti mukaan ja niinhän minä sitten tein! En kadu että menin.Ainakaan vielä, voi olla että huomenaamuna muutaman kirosanan päästän ja kadun. Mutta sen aika on vasta huomenna ;)

En osaa kovin hyvin selittää mitä tunti piti sisällään. Tai no ensisijaisesti, hyvää musiikkia ainakin! Kiitos ohjaajalle hyvistä musiikkivalinnoista! Lainaan tähän tekstin suoraan LadyLinen sivuilta:

"Tehokas perusjumppa joka Ladylle! Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, napakan lihaskunto-osion välineillä tai oman kehon painoa käyttäen (ohjelmasta riippuen) sekä venyttelyt treenatuille lihasryhmille. Sopii kaikille."

Kyllä, lihaskunto-osio oli napakka. Ja kuten aiemminkin jo sanoin, etureidet varmasti kiittävät huomenna! Tunti oli mielestäni rauhallinen, mutta petollinen sellainen. Vaikka tuntui, ettei tahti ollut sellaista "mahotonta" niin silti valtava hiki puski jo ensimmäisten minuuttien jälkeen niskaan. Joten kyllä siellä lihakset koviin töihin joutui! Tykkäsin! Mukavaa vaihtelua saliin ja muihin...



Nyt olo on aika väsynyt aamuvuoron ja treenin jälkeen. Hapottaa, mutta onneksi kohta kutsuu sauna. Ja sitten uni. Ja sitten taas työt... Että tämmöstä tämä arki täällä. Huomenna kutsuu sali. On pakko.

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti