perjantai 18. maaliskuuta 2016

Olen hengissä!

Hupsista vaan. Tulipa pidettyä pieni tauko bloggaamisesta. Ja itseasiassa ihan hyvää kyllä teki vaikken ennenkään mikään ahkerin ole ollut.

Koko alkuvuosi on mennyt hujauksessa ja vähän huonommin kuin olisin voinut kuvitella. Siis liikunnan ym saralla. Täällä kuitenkin ollaan. Viime viikot ovat menneet flunssassa. Ensin sairastin pienen taudin, kävin välissä juoksulenkillä ja sairastuin uudelleen vähän ärhäkkäämpään tautiin. Siinä kunnossa ei tehnyt todellakaan mieli tehdä yhtään mitään.

No more fludddsa mulle tänä vuonna enää, kiitos!


Ruokailujen kanssa on edelleen hieman ongelmaa. Opettelen syömään oikein ja kunnolla, jälleen kerran. Ongelmana meinaa välillä olla ruokahaluttomuus.. ja sen kautta sitten syömättömyys. Ja sillähän ei mitään tuloksia saa sellaisella rytmillä. No, ainakin tiedostan ongelmani ja nyt todellakin aion panostaa oikein syömiseen. Ja totta kai liikkumiseen.

Suurimmaksi osaksi liikkuminen on nyt tapahtunut ulkona. En ole päässyt salille sairastelujen takia, mutta sekin asia korjaantuu pian.

Eli täällä ollaan, kovasti edelleen töitä on tehtävänä monellakin saralla. Pahin painajainen on se puolikas maraton elokuussa. Tätä vauhtia jos aika menee niin se on ihan just kohta!!! Joten juoksutreenejä on nyt lisättävä. Tosin, viimeksi tänään juostessani älysin miten paljon nautin juoksemisesta!!! Vihdoinkin tiet ovat sulat niin tossu liikkuu aivan totaalisen eritavalla kuin talvijuoksussa. Että pois vaan lumet, minä tarvitsen tilaa juosta!

Tässä loppuun vielä muutama kuva viime ajoilta. Palataan taas, pian! Lupaan sen! :)


Olen juuri viettämässä talvilomaani. Alkuviikko vierähti Helsingissä. Siellä tuli ulkoiltua mm. Vuosaaressa.


Iltalenkkimaisemia Itä-Helsingistä.

Kevät <3


Tänä päivänä lenkki kulki erittäin hyvin! Siitä olen erittäin iloinen!

Tosi edustava kuva ;) mutta tässä esittelen tuota XXL-sports urheiluliikkeestä ostamaani juoksuvyötä! Tykkään! Kevyt ja huomaamaton mutta juomapullo on helppo nykäistä käteen!

♥: Lina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti